Снимка читател ПетелОзадачен и глобен варненец сподели с Петел нелепата ситуация,

...
Снимка читател ПетелОзадачен и глобен варненец сподели с Петел нелепата ситуация,
Коментари Харесай

Варненец изпрати SMS за Синя зона, потвърдиха му, но после го глобиха, защото...

Снимка четец " Петел "

Озадачен и глобен варненец показа с " Петел " нелепата обстановка, в която е попаднал. Наложило му се е да удължи престоя си за Синя зона и изпратил номера си, единствено че на латиница. 

Веднага получил удостоверение за сполучливо продължен престой. 

След това обаче схванал, че е санкциониран. 

Ето какво е писал читателят до " Петел ":

" Здравейте, пиша ви с молба да предупредите варненските водачи и гостите на Варна за безочлив метод за глобяване в синя зона. Трябва да се внимава да не изписва номера на колата с латинския им аналог, т.е. В със V, C със S и сходни. Въпреки че получавате СМС с доказана услуга, след това ви споделят че софтуера отчитал неточност, а за какво не изпратят  СМС за неточност? А в случай че сте чужденец??? Странното е че имам непокътнати СМС и откогато има синя зона изписано по същия метод с " приведени " букви и нямам санкции. Това нов метод за тормоз ли е? "  

Вижте сами!

 





 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР